« Dans | Träning »

Anmäl dig till nyhetsbrevet!DANSLÄGER 2020 - Dance Camp Visby 2020

Dansläger Fårö & Dance Camp Visby
Vi måste med stor sorg meddela att årets dansläger på Fårö tyvärr blir inställd. Detta på grund av covid-19 och de restriktioner vi idag måste förhålla oss till.

Det är oerhört tråkigt, men vi kommer tillbaka med full styrka igen nästa år.

Under de dagar vi skulle befinna oss på Fårö så erbjuds istället plats på DANCE CAMP VISBY.
DANCE CAMP VISBY 14-18 juni 2020

Då vi pga restriktioner gällande covid-19 blivit tvugna att ställa in danslägret på Fårö så har vi istället beslutat att anordna en Dance Camp på dansskolan.

Klasserna kommer att undervisas i mindre grupper och grupperna kommer inte mixas med varandra. Vid fint väder kommer vi också att dansa en del utomhus.

På campen ingår fyra dansklasser, två mellanmål och lunch eller middag per dag. Vi kommer att åka på utflykt, ha filmkväll och på avslutningsdagen göra alternativa dansuppvisningar och filmning av alla koreografier med mera.

DATUM: 14 -18 juni 2020

ÅLDER: från 9 år.

ANMÄLAN: senast 1:a juni eller när platserna är fyllda.
Anmälan skickas till info@visbydansskola.com. Märk mailet med "Dance Camp Visby + elevens namn". Ange i mailet dansarens namm, fullständigt personnummer, storlek på T-shirt, eventuella allergier, adress och mobil till vårdnadshavare.
Vänta inte för länge då vi har begränsad antal platser!

PRIS: 1800 kr för dig som har dansat hos hos det här året och är medlem i dansföreningen MAD, 1900 kr för dig som icke medlem.

Betalningen görs till Visby Danscenter AB - BG: 5219-2085. Ange elevens namn och personnummer. När betalningen är registrerad anmäler vi eleven och bekräftar er anmälan via mail.

Vid sjukdom så återbetalas del av eller hela beloppet vid uppvisande av läkarintyg.

Innan Dance Camp Visby börjar så kommer vi att skicka ett PM per mail med information om vad man behöver ha med sig samt tidsschema.


NI SOM HAR ANMÄLT OCH BETALAT FÅRÖLÄGER 2020
Ni gör en ny anmälan enligt ovan om eleven vill vara med. Ni får istället återbetalning på mellanskillnaden. I mailet ange kontotuppgifter, kontoinnehavares namn samt bank och clearingsnummer. Mail: info@visbydansskola.com
Ni som har anmält er till Fårölägret men inte vill vara med på Dance Camp Visby - ni gör en avanmälan via mail och anger kontotuppgifter, kontoinnehavares namn samt bank och clearingsnummer.
Vid sjukdom så återbetalas del av eller hela beloppet vid uppvisande av läkarintyg.